Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

An smart idea for energy!

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Invertor SMA STP 3.0 TL INT Blue

0 stars: 0.00 din 0 pareri

122
Brand
SMA STP 3.0 TL INT BLUE
Out Of stock
Descriere
SMA Sunny Tripower 3.0 invertor Solar STP3.0-3AV-40

La Sunny Tripower 3.0-6.0 instalatii solare in casa privata performanta, deosebit de puternic. El combina superior invertor de Performanta cu maximum de toate-a Runda de confort pentru utilizatorii sai. Cu Servicii integrate si solutii de umbrire este orice provocare pe acoperis cunosc. Deci Sunny Tripower de incredere pentru maxim solar randamentele si scade costurile de energie electrica.

Usor si rapid de instalat

Cu doar 17 kg de aceasta trifazat este Sunny Tripower rapid si cu economie de spatiu instalat. Prin intermediul integrat interfata web care pot fi Sunny Tripower rapid prin intermediul unui Smartphone sau Tableta in functiune.

1-persoana-instalare ca urmare a scazut in greutate de 17 kg
Cerintele de spatiu minime datorita Design compact
100 % Plug & Joaca Instalare

Energia solara genera inteligent

La Sunny Tripower are de toate: a incercat si testat caracteristici ale produsului, cum ar fi OptiTrac Global de Varf si SMA Inteligent Conectat sunt acum completate de built-TS4-R communication module de optimizare. De asemenea, umbra de pe modulul nu este o Problema. In caz de usoara umbrire, integrat nuanta de management OptiTrac Global de Varf pentru randamente maxime. In cazul de mai mari de Umbrire sau complexe structuri de acoperis, cel mai important fiind venituri, apoi se lasa usor si selectiva-pentru-a instala modulul de optimizare TS4.

Integrat nuanta de management OptiTrac Global de Varf si TS4-R comunicare
Un Serviciu integrat de SMA Inteligent Conectat
Trimite mesaj
Din Gura in Gura