Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

An smart idea for energy!

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Invertor solar SMA SB 1.5-1VL-40

0 stars: 0.00 din 0 pareri

647 €
Brand
SMA SB 1.5-1VL-40
Out Of stock
Descriere
Noul Sunny Boy 1.5 este invertorul perfect pentru clientii cu sisteme fotovoltaice mici. Datorita gamei sale largi de tensiune de intrare cuprinsa intre 80 V si 600 V, versatilitatea sa, flexibilitatea compatibilitatii modulului si greutatea redusa pentru o instalare usoara sunt impresionante.

Dupa punerea in functiune fara probleme prin WebUI, Sunny Boy 1.5 este ideal pentru monitorizarea locala prin intermediul retelei proprii wireless a dispozitivului sau pentru monitorizarea online cu Sunny Portal sau Sunny Places.
alte caracteristici, permite cresterea consumului de energie generata de sine, permite utilizari versatile si este foarte usor de integrat in reteaua de domiciliu.

Noul SMA Sunny Boy 3.0 SB 3.0-1AV-41 asigura un randament maxim de energie pentru casele private.
Datorita interfetei sale web integrate pentru punerea in functiune usoara printr-un smartphone sau tableta si serviciul SMA Smart Connected, acest invertor ofera adevarata usurinta si confort pentru operatorii si instalatorii de sisteme fotovoltaice.

Nou: cu interfata sa integrata RS485, optimizatoarele modulului TS4-R pot fi adaugate cu usurinta in sistem, cu toate comunicarile si monitorizarea facilitate prin invertor.

Rapid si usor de instalat
Cu greutatea redusa, Sunny Boy poate fi instalat rapid, ocupand spatiu minim. SMA Sunny Boy poate fi comandat rapid prin intermediul smartphone-ului sau tabletei, datorita interfetei sale web.

Instalare pentru o singura persoana datorita greutatii mici de 17,5 kg
Proiectare compacta prin necesitati minime de spatiu
Instalare rapida datorita conexiunilor externe
Punerea in functiune intuitiva si monitorizarea locala prin intermediul unui smartphone sau tableta
Generare inteligenta de energie solara.
Caracteristicile de produs consacrate, cum ar fi OptiTrac Global Peak si SMA Smart Connected sunt acum completate cu comunicare TS4-R integrata pentru optimizarea modulului. Datorita acestui fapt, nici nuanta pe modul este o problema. Sistemul integrat de gestionare a nuantelor OptiTrac Global Peak asigura randamente maxime in nuante deschise. Pentru cantitati mari de umbra sau structuri complexe de acoperis, optimizatoarele modulului TS4-R pot fi instalate usor si selectiv pentru randamente maxime.

NOU: Comunicare integrata TS4-R pentru monitorizare la nivel de modul
Management integrat al nuantelor cu OptiTrac Global Peak
Monitorizarea automata a invertorului prin SMA Smart Connected
Monitorizare online gratuita prin portalul Sunny si Sunny Places
Limitarea dinamica activa a puterii inseamna utilizarea directa a excesului de energie, mai putina putere din retea

In plus, designul sau inovativ si noul concept de comunicare ofera multe avantaje in timpul instalarii si punerii in functiune. Datorita comunicarii directe cu contorul de energie SMA, este posibila atat limitarea la 70%, care este necesara in Germania, cat si limitarea la 0%. Usor de utilizat cu un nou concept de instalare Designul inovator al Sunny Boy 1.5 / 2.0 / 2.5 nu este doar usor de instalat, dar permite si conexiuni rapide de curent continuu si curent continuu. De exemplu, deoarece cantareste doar 9 kg, poate fi suspendat din doar doua suruburi, fara suport suplimentar de fixare pe perete. Punerea in functiune este la fel de usoara, deoarece interfata utilizator integrata (Web UI) face posibila alegerea setarilor necesare in cel mai scurt timp - fara a deschide capacul.

Punere in functiune rapida cu UI Web intuitiv Instalare usoara datorita unei greutati mici de doar 9 kg si a unui concept inteligent de conectare Domeniu larg de tensiune de intrare intre 80 si 600 V Flexibilitate in alegerea modulului Informativ cu un concept de comunicare inovator. Interfata utilizatorului intuitiv (Web UI) face posibila monitorizarea datelor de sistem pe orice smartphone, tableta, laptop sau computer traditional.

Acest lucru permite utilizatorului sa aleaga intre monitorizarea locala si online prin Sunny Places si Sunny Portal. Nou concept de comunicare datorita interfetei web Monitorizarea datelor de sistem este posibila pe toate smartphone-urile si tabletele Alegeti intre monitorizarea locala si online prin portalul Sunny si Sunny Places Interfata Ethernet si WLAN integrata din fabrica
Trimite mesaj
Din Gura in Gura