Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

An smart idea for energy!

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Becuri economice curent continuu

0 stars: 0.00 din 0 pareri

10 €
Brand
Energy Saving Lamp Steca Solsum 11
Out Of stock
Descriere
Revolutia energetica: multi asociaza acest termen cu trecerea treptata la surse de energie regenerabila cum ar fi cea solara sau cea eoliana. Cu toate acestea, desi este deseori trecuta cu vederea, realizarea unui sistem durabil consta nu in modificarea sursei de energie ci in micsorarea consumului prin diminuarea pierderilor. Acest aspect se refera in special la industrie. In Germania, 48% din energia consumata ( aproximativ 250 TWh ) este consumata de industrie. Din aceasta energie, aproape 70% este consumata de actionarile electrice. Aici este zona in care pot fi facute cele mai mari economii. economice sunt dispozitive indispensabile in cadrul unui sistem de energie alternativa. Utilizarea acestor dispozitive in curent continu, diminuaza consumul suplimentar in curent alternativ si implicit reduce costul invertorului DC- AC folosit.

Lampile economice mini fluorescente sunt potrivite pentru cele mai multe solutii de iluminat, si sunt folosite pentru orice locatie unde este necesar alimentarea in curent continu.Sistemele fotovoltaice off-grid reprezinta solutia ideala pentru resedintele care nu sunt conectate la reteaua publica de energie. Fiecare asemenea sistem este configurat in functie de necesitatile beneficiarului. Aceste necesitati de consum sunt urmarea directa a dotarilor fiecarei resendinte: aparatura electrocasnica, iluminat, diverse elemente care asigura circulatia agentului termic, etc.

Specificatii tehnice

Circuit de preincalzire inclus

Protectie de polaritate

Tensiune de limentare    12V (10.5V-15V) sau 24V (18V-28)

Putere electrica: 3W, 5W, 7W, 9W, 11W si 13W (+5%/-10%)

Temperatura de operare: -10C -+50C

Soclu: B22d/E26/E27

Durata de viata testata: 6,000hrs

Temperatura culorii: 2700K/4200K/6200K

Siguranta incorporata (Optional)

Pentru mai multe detalii, dati clik pe link-ul de mai jos: http://www.lpelectric.ro/ro/products/diverse/lamps_sol_sino_ro.html#solsum
Trimite mesaj
Din Gura in Gura