Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

An smart idea for energy!

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Kit invertor regulator Outback FlexPower one

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3500 €
Brand
FlexPover-one
Out Of stock
Descriere
Siguranţa în aprovizionarea cu energie pentru sistemele stand-alone. Invertoarele din gama Sunny Island formează o grilă standard de curent alternativ în care toţi utilizatorii şi generatoare pot fi integrate cu uşurinţă. SMA oferă o soluţie inovatoare pentru furnizarea de energie electrică la distanţă şi pentru a crea o sursă de urgenţă pentru zonele cu reteaua de energie conventionala instabilă.

Invertoarele din gama Outback invertor/charger sunt    generaţia următoarea în gestionarea puterii avansate. Fiecare model este un invertor sinusoidal pur DC/ AC, prevazut cu    incarcator de baterie de acumulatori    şi transfer automat AC, integrate într-un şasiu dur din aluminiu turnat.

La fel ca grila de utilitate locale, invertorul de curent alternativ cu unda sinusoidală pură este ingurul echipament care produce energie electrică pentru alimentarea corecta a aplicatilor casnice si indudtriale (computere, televizoare şi pompe sunt doar câteva dintre exemplele de electronice moderne, care nu pot fi alimentate decat cu energie electrică cu unda sinusoidală pura de la un invertor Outback. Încărcătorul de    baterie integrat inteligent, foloseste mai multe etape pentru a efectua reîncărcare rapidă în timp. Comutarea automată de la sursele de alimentare CA este foarte fiabila ca urmare a utilizarii unui comutator de transfer de curent alternativ care reacţionează în mai puţin de 16 milisecunde.

Extinderea sistemului dvs. cu puterea necesara este la nevoie de fel de simplu de realizat prin adăugarea de invertoare suplimentare cu arhitectura modulara. o mai mare flexibilitate este prevăzută cu posibilitatea de a fi conectat în orice moment, fie în paralel, serie sau configuraţii cu trei faze de putere.

FX sealed Inverter / charger
Seria FX este conceputa pentru a supravieţui în medii care ar distruge în mod normal alte invertoare. Elemetele de protecţie pentru componentele interne este prevăzută de şasiu de aluminiu forjat pentru a preveni coroziunea. Dispune de aripioare de răcire internă şi externă pentru a permite transferul de caldura pasiv, care să permită eficienţă maximă de operare cât mai mare ( 93%).

Apa şi particule mici sunt reţinute in exterior prin folosirea unei garnituri şpe toate cusăturile şi deschideri. Un strat protector conformal pe toate circuitele prevede linia finală de apărare împotriva coroziunii. Acum standard extern montat "TURBO" sistemul de racire îmbunătăţeşte performanţa în condiţii de căldură.

VFX vented Inverter / charger
Seria VFX este proiectat pentru instalaţiile protejate. Prin utilizarea un design eficient de răcire activă, VFX modele sunt disponibile cu o putere AC de până la 3,6 kilowaţi. Invertoarele        dispun de    un şasiu greu din aluminiu turnat care protejează fizic componentele interne, în timp ce priza de aer include un filtru de uşor de curăţare, care permite o    ventilaţie corecta.

Toate circuitele sunt acoperite conform pentru a preveni coroziunea provocata de umiditatea din aer. Acest standard acoperă DC cablare (DCC) protejează terminale cabluri de curent continuu şi bateria de lovituri.

Pentru mai multe detalii, dati clik pe link-ul de mai jos.

http://www.lpelectric.ro/ro/products/inverter/invertor_outback_ro.html
Trimite mesaj
Din Gura in Gura