Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

An smart idea for energy!

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Panou fotovoltaic thin-Film

0 stars: 0.00 din 0 pareri

13
Brand
Bauer Germania
Out Of stock
Descriere
Celulele cu un singur cristal PV, celulele monocristaline sunt fabricate utilizand o metoda de crestere cu un singur cristal si au eficienta comerciala intre 15% si 18%.

Celulele multicristaline sau celulele policristaline sunt de obicei fabricate printr-un process de topire si de solidificare, sunt mai putin costisitoare pentru a le produce, dar au o marja mica si sunt mai putin eficiente, cu eficienta de conversie de aproximativ 14%.

Celule fotovoltaice realizate din panglici demonstreaza o eficienta medie de aproximativ 14%.

Celule Thin Film (cu pelicula subtire) sunt construite prin depunerea extrem de subtire de straturi de materiale semiconductoare fotovoltaice pe un material de suport, cum ar fi sticla, otelul inoxidabil sau materialul plastic, arata o eficienta stabila in intervalul de la 7% la 13%. Materialele Thin Film sunt utilizate in scop comercial de siliciu amorf (A-Si), cadmiu-telur (CdTe) si cupru-indiu-galiu-diselenide (CIGS).

Module disponibile in comert cu pelicula subtire:
- Sunt potential mai ieftine ca fabricatie decat celulele cristaline (monocristaline sau policristaline);
- Au o atractivitate mai mare pentru clienti datorita elementelor de design din cauza aparentei lor omogene;
- Dezavantajele prezente, cum ar fi eficienta scazuta de conversie si care necesita suprafete mai mari de matrici fotovoltaice si mai mult material (cabluri, structuri de sprijin) pentru a produce aceeasi cantitate de energie electrica.

Tehnologia fotovoltaica poate fi angajata intr-o varietate de aplicatii:
Trimite mesaj
Din Gura in Gura