Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

An smart idea for energy!

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Redresor Fraron BLG05M12V

0 stars: 0.00 din 0 pareri

46 €
Brand
Fraron BLG05M12V
Out Of stock
Descriere
Incarcator inteligent de 5 amperi cu caracteristica de incarcare IUoU

Incarcator complet automat in 3 trepte pentru GEL, AGM, acid plumb proiectat pentru iahturi, barci, masini, motociclete, camping, rulote Incarcator extrem de compact, dar robust, de incredere pentru motociclete, starter auto si baterii de alimentare. Dezvoltat special pentru incarcarea bateriilor care nu sunt in uz permanent, de ex. Vehicule, barci, motociclete in timpul depozitarii pe timp de iarna sau aplicatii in care bateria trebuie mentinuta in functiune pe o perioada lunga de timp (sisteme UPS). Desigur, acest lucru nu exclude utilizarea tipica a unui incarcator de baterii si poate fi folosit pentru a incarca bateriile in orice moment.

Caracteristica de incarcare IUoU in trei etape a incarcatorului inteligent este ideala pentru incarcarea acumulatorilor de plumb cu electroliti lichizi (acid), cu gel (GEL) si legati cu fleece (AGM), precum si baterii CALCIUM. Incarcarea IUoU permite incarcarea completa si usoara a bateriilor. Aceasta caracteristica de incarcare obtine un rezultat optim de incarcare care poate prelungi semnificativ durata de viata a bateriilor. Deoarece acest incarcator este conceput pentru a ramane conectat la o baterie timp de luni / ani, BLG05M12V functioneaza in faza de incarcare in mod diferit fata de incarcarea tipica. Incarcarea de incarcare este o sarcina de intretinere in care o tensiune inalta nu este tinuta permanent pe baterie, deoarece aceasta poate duce la efecte secundare inutile.

Dupa ce s-a incheiat faza de incarcare intermediara, incarcatorul trece la incarcarea de intretinere si monitorizeaza tensiunea bateriei fara a fi furnizat curent la baterie. Daca tensiunea bateriei a scazut la 12,5V 0,1 V din cauza descarcarii de sine sau a unei incarcari mici, incarcatorul intra in baterie cu un curent de 0,8-1,6 A pentru a o readuce la 13,5 V 0,2 V a aduce. Daca un consumator mai mare scoate bateria pana la 12.2V 0.1V, dispozitivul revine la incarcarea principala si se reincarca la putere maxima. Un sistem special de protectie impotriva scantei se asigura ca - atata timp cat incarcatorul nu este conectat la baterie - nu exista tensiune la terminale, deci nu exista scantei la conectarea la baterie. Un buton de selectie poate fi utilizat pentru a comuta intre diferite moduri de operare.

Mod motocicleta: in acest mod se pot incarca baterii mici cu o capacitate de 2-15AH, curentul maxim de incarcare este redus la 1,5A in acest mod de operare. Modul vehicul: in acest mod se pot incarca baterii cu o capacitate cuprinsa intre 16-125AH, curentul maxim de incarcare de 5A este disponibil. Mod de temperatura scazuta: la temperaturi ambiante sub 0 C - pe parcursul intregului proces de incarcare - acest mod poate fi comutat, ceea ce creste oarecum tensiunea de incarcare si o incarca cu un curent maxim de 5A. In general, selectati acest mod pentru a incarca bateriile CALCIUM. Incarcatorul poate ramane conectat permanent la baterie si, prin urmare, este potrivit si pentru vehiculele de sezon. Atunci cand incarcatorul este conectat si pornit, incarcarea de incarcare asigura ca bateriile raman complet incarcate, chiar daca nu sunt folosite de ceva timp.

Incarcarea speciala de intretinere a impulsurilor (intretinere) prelungeste durata de viata a bateriei. Interval mare de tensiune de intrare si functionare pe generatoare de curent alternativ Intrarea larga de 100-240V AC la 50-60Hz permite utilizarea la nivel mondial a dispozitivului. Puterea nominala este disponibila si cu tensiuni reduse de retea, astfel incat este posibila functionarea fara restrictii pe poduri cu cabluri lungi sau cu generatoare de bord. Conexiuni externe si instalare usoara Livrarea include un cablu de conectare cu ochelari si un cablu de conectare cu cleme aligator care pot fi conectate cu usurinta la incarcator printr-o conexiune cu fisa. Un suport de fixare integrat pe incarcator permite montarea rapida pe perete sau pe podea in toate pozitiile, daca este necesar.

Protectie integrata la temperatura Incarcatorul are o protectie de temperatura integrata si, prin urmare, nu necesita ventilator.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura