Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

An smart idea for energy!

Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Turbina hidro Powerspout 1000W

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1451 €
Brand
Curent continuu sau alternativ
Out Of stock
Descriere
Cantitatea de energie rezultata este direct proportionala cu debitul in L/sec si diferenta de nivel in metrii.

Curentul rezultat poate fi alternativ sau continuu in functie de anumite conditii de exploatare
Cert este ca de la un debit minim de 0,5l/sec sau de lo diferenta de nivel de minim 3m se poate implementa un Energia electrica obtinuta de la microhidro turbine se bazeaza pe un concept foarte simplu. Apa curgatoare invarte o turbina care la randul ei
actioneaza un generator care produce energie electrica. Simplu si efficient! Evident sistemul este un pic mai complex si contine mai multe
componente, insa  acesta este principiul de baza.

Cum voi genera energie cu ajutorul apei?

Forta” apei este de fapt o combinatie intre CAP (head) si DEBIT (flow). Ambele trebuie sa fie prezente pentru a produce energie.
CAP(head)  este presiunea  creata de distanta verticala intre locul in care apa patrunde in conducta de aductie (pipeline) si locatia turbinei si e masurata in picioare (sau metri), sau ca presiune in pounds (sau livre) pe inch patrat (psi).
DEBIT (flow)  este o cantitate de apa ( exprimata in volum per timp) care curge prin conducta de aductie intr-o anumita perioada de timp si e masurata in metri cubi  /secunda, galoane pe minut (gpm) sau litri pe minut.
Apa este colectata intr-un micro-bazin si apoi canalizata prin conducta de aductie direct in turbina. Caderea pe verticala (cap), creaza presiunea necesara la capatul inferior al conductei de aductie, pentru a pune in miscare turbina. Cu cat va fi mai mare debitul sau capul, cu atat vom obtine mai multa energie electrica.

Dupa cum se observa, valorile acestor doua criterii, sunt foarte importante pentru determinarea valorii de energie electrica (potentialul) unei locatii pentru implementarea unui microhidro system bazat pe microhidroturbine.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura