Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

An smart idea for energy!

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa solara Lorentz

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1300 €
Brand
Lorentz
Out Of stock
Descriere
Apa. Oriunde. Energie solara

Sistemele de pompe solare Lorentz folosesc energia solara pentru a asigura apa potabila pentru oameni si animale, apa pentru irigarea culturilor, oriunde - chiar si in zonele izolate, fara acces la reteaua de energie electrica.

Gama de pompe solare Lorentz este cea mai extinsa de pe piata si raspunde tuturor nevoilor clientilor. Pompele solare Lorentz au puteri nominale cuprinse intre 0,15kW si 100kW, si pompeaza apa de la o adancime de pana la 450m, cu debite de pana la 767mc/h (8000 mc/zi).

Astfel, pompele solare pot fi utilizate in aplicatii  si sectoare diverse, precum: extragerea apei din puturi / surse de suprafata pentru apa potabila, sisteme de apa menajera, irigatii, sisteme mobile de pompare a apei, sisteme de purificare a apei, filtrarea si circularea apei din piscine, aerarea iazurilor si adaparea animalelor.

Fiecare sistem solar de pompare este format dintr-o pompa submersibila sau de suprafata, motorul pompei si un controler. Acest concept modular pastreaza echipamentele electronice deasupra solului, asigurand astfel intretinerea facila.

Toate pompele solare LORENTZ pot fi utilizate in mod direct cu panouri fotovoltaice (fara acumulatori) sau cu un sistem de acumulatori.

solare sumersibile Lorentz sun construite din inox masiv, robuste si cu posibilitati de pompare de la cativa litrii pe ora pana la 20m cubi de apa pe ora.
Pompele solare sunt alimentate in curent continuu, direct de la o retea fotovoltaice, hidro sau eoliana (nu necesita acumulatori, dar pot lucra si cu acumulatori)
Fiecare pompa sumersibila are un regulator propriu, programabil ce va fi inclus in sistem.

Practic cu un singur panou solar fotovoltaic de 100-180W pot alimenta o pompa sumersibila sau de suprafata ce scoate cateva mii de litriide apa pe zi.

http://www.lpelectric.ro/ro/products/pumps/pumps_ro.html
Trimite mesaj
Din Gura in Gura