Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

An smart idea for energy!

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Eoliene casnice Skystream 3.7

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5585 €
Brand
Skystream 3.7
Out Of stock
Descriere
Turbina Skystream 3.7 face parte din clasa turbinelor Casnice, ea fiind conceputa special pentru aceste aplicatii.

Turbina eoliana Skystream 3.7 este o turbina casnica deoarece:

In acelasi moment turbina Skystream poate livra 220V pentru consumatorii casnici, iar in momentul cand acestia nu exista sau puterea consumata de respectiva locuinta este mai mica decat puterea produsa de turbina eoliana, diferenta se livreaza in reteaua nationala (contra cost ).
Turbinele eoliene obisnuite, in momentul cand nu au consumatori regulatorul sesizeaza acest lucru si da comanda de franare a turbinei.
Dispune de sistem de franare automata, prin wireless ne putem conecta in turbina de la 200m pentru a afla tot ce se intampla in turbina (viteza, productie, temperatura, frecventa, statistici, etc)

Este o turbina montata pe un pilon conic fara ancore, in lipsa acestor ancore turbina ocupa foarte putin spatiu si poate fi montata chiar langa o casa sau un garaj.
Turbina, daca ati opservat nu are coada de orientare, ea se orienteaza singura fiind perpendiculara pe sol (perpendicularitatea se realizeaza cu ajutorul unui giroscop)
Forma palelor este asemanatoare unui bumerag, special create pentru a nu creea un zgomot in timpul functionarii.
Tot forma palelor o ajuta sa functioneze netrerupt, o turbina fara coada poate functiona in hopuri.
Turbina este prinsa de pilon prin intermediul unor izolatori cu rol de tampon pentru a nu induce zgomot si vibratii in pilon.
In Romania este montata o singura astfel de turbina in jud Alba la Pianu de jos (langa terenul e golf Paul Tomita) in cadrul unei stane ecologice.
Maimulte detalii aflati in link-ul de mai jos.

http://www.lpelectric.ro/ro/products/wind/skystream_ro.html
Trimite mesaj
Din Gura in Gura